Melyiket válasszam, ha egy csöpp természetre vágyom otthon?
Természetes, harmonikus környezetben lakni ma már nem luxus. Főleg nem akkor, ha jól választunk. Ebben a választásban szeretnénk segítségére lenni, és megmutatni mi is az a fenyőbútor.

Tovább >>
A hangulat a fontos…
Hogyan lehet akkor biztos abban valaki, hogy jól dönt? Úgy, hogy nem bútort, hanem hangulatot választ. A természet hangulatát, amit természetes alapanyagú bútorokkal tud leginkább otthonába vinni.

Tovább >>
Rugalmas árpolitika és egyedi igényekre gyártás az 1001 Fenyőbútornál
Kiállta az idő és a változó gazdasági helyzetek próbáját a Győrben a Kiss János utca 2. alatt található 1001 Fenyőbútor – Első Magyar Bútorda. A ma már kizárólag hazai gyártókkal dolgoztató cég specialistának számít a bútorpiacon, hiszen a legolcsóbbtól az egészen magas kategóriájú termékekig minden megtalálható repertoárján, ami ebből a természetes anyagból készült. Sőt, egyedi igényeket is kielégítenek. Szántó Róbert, ügyvezető lapunknak elmondta, ha a vevővel úgy állapodnak meg, ingyenesen kiszállítják és össze is szerelik a hosszú ideig a lakás patinás darabjait jelentő bútorokat.

Tovább >>
Ha nyugodt álmot szeretne, az 1001Fenyőbútor segít Önnek!
Az alvás a szellemi és fizikai megújulás időszaka. Kulcsfontosságú a mély és pihentető alvás megvalósulása szempontjából a személyre szabott, és természetes anyagokból álló ágy és matrac.

Tovább >>
Így értékeltek bennünket!
Nekünk nagyon fontos, hogy Ön elégedett legyen, a személyzet munkájával, a megvásárolt bútorok minőségével, a kiszolgálás színvonalával.

Tovább >>
Ismét egy elégedett vevő!
Egy kedves, munkánkkal elégedett vevő küldte az alábbi e-mailt: Köszönöm dicsérő szavait, nagyon jól esett ! :)

Tovább >>
Így értékeltek bennünket! Ismét eltelt 2 év.
Eltelt több min két év amióta közzétettem a vevőin elégedettségének statisztikáját. Fontos, hogy Ön elégedett legyen, a személyzet munkájával, a megvásárolt bútorok minőségével, a kiszolgálás színvonalával. A weboldalunkon található kérdőív kitöltése alapján a következő értékelést kaptuk:

Tovább >>
© Északi Fenyő Kft