Még több matracot atalál a JÓMÓD PONT MATRAC STÚDIÓ a különleges ágyak és gyógy matracok boltjában! NÁLUNK A MATRACOKAT KIPRÓBÁLHATJA! Figyelem! A JÓMÓDPONT MATRACSTÚDIÓ egyedi kínálattal várja Önt. A boltban kiállított matracok a JÓMÓD PONT önálló weboldalán szerepelnek.. Nálunk a legjobbat találja! MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRAK elfogadják matracaink minősítését! - Tömör-fa ágyak egyedi ...

Most mi fizetjük az ÁFA-t! Huszonhét kiemelt Estberger fenyőbútort kínálunk Áfa-val csökkentett áron. Érdeklődjön az üzletünkben és kérje a listát! E-mailon küldjük! Az akció csak a natúr lakkozott felületü bútorokra vonatkozik!


-20%-70% kedvezmény Modellváltás miatt a kiállított bútorokra, matracokra kedvezmény. Azonnal vihető! Érdeklődjön az üzletünkben!

Minőségi Termék! Tömör borovi fenyő íróasztal a frontja és a tetőlapja csomómentes! Lapokra bontva előszerelt állapotban csomagolva szállítjuk. A konténerrész mindkét oldalra szerelhető. A fiók minőségi teljes kihúzású síneken mozog. Az ajtó mögött 1 db állítható polclap található.
Ár: 54 000 Ft
Akciós ár: 45 000 Ft


 
© Északi Fenyő Kft