Fenyő íróasztalok számítógépasztalok

A fenyő íróasztalok, számítógépasztalok más fenyőbútorral kiegészítve a dolgozószobában, gyerekszobában, irodában egészséges, hangulatos, környezet biztosítanak felnőttnek, gyereknek, főnöknek, munkatársnak egyaránt.

A fenyő íróasztalokat, számítógépasztalokat a hagyományos natúr lakkozott kivitel mellett színezve is elkészítjük, így még barátságosabbá teheti környezetét. 

A fenyő, mint természetes bútoralapanyag, a feldolgozás után is tovább”él”, lélegzik. Beállítja a környezete páratartalmát, megköti a porszemcséket.

Az általunk használt felületkezelő anyagok és az alkalmazott UV kikeményítésű technológia megtartja a fenyőbútor természetes illatát, ezáltal munka közben is élvezheti a természet közelségét.

A fenyő íróasztalok, számítógépasztalok egyedi gyártását is vállaljuk.

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol.
Hívja a 0036 70 377 8694 telefonszámot!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Fenyőből és más tömör fából legyártjuk elképzelését. Szaktanácsadás, helyszíni felmérés. Gyártás, szállítás, szerelés. Kérjen tájékoztatást az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen.

Fenyőbútor irodába, dolgozószobába! Natúr és színezett. Minden alkatrésze tömör fenyő. A természetet viszi Otthonába!


Új design! Tömör borovi fenyő. Válassza hozzá a Szilaj bútorcsalád több tagját. Tökéletes választás! A"Szilaj" bútorcsalád háromféle színben! Színválaszték: dió, fehér,csoki barna A fogantyúkat is választhatja! Mérete: magasság 74 cm x szélesség 150 cm x mélység 62 cm 3 csomagban szállítjuk! Összeállítást igényel A szállítás és a szerelés gondját is levesszük válláról!
Ár: 126 000 Ft

Szép, egyszerű íróasztal a céltudatos embereknek! Széles asztallappal, 2 kis fiókkal.
Ár: 58 000 Ft


Szép íróasztal, 5 fiókkal, melyekben minden tanulnivaló, illetve munkához való irat elfér! A széles írófelületen pedig kényelmesen tanulhat, dolgozhat.
Ár: 69 900 Ft

Íves monitortartó résszel, széles írófelülettel, kihúzható billentyűzet tartóval, két fiókkal és tágas asztal alatti hellyel igyekszünk munkáját, szórakozását élvezetesebbé, könnyebbé tenni.
Ár: 48 000 Ft


Íves monitortartó rész, 4 tágas fiók, kihúzható billentyűzet tartó könnyíti meg munkáját, teszi élvezetessé szórakozását, amennyiben ezen bútorunkat választja. jobbos, és balos elrendezésben is készülhet, úgy, ahogy Önnek a leginkább megfelelő.
Ár: 62 000 Ft

Hagyományos íróasztal elrendezés 4 tágas fiókkal, illetve ajtóval zárt polcokkal, széles írófelülettel.
Ár: 67 000 Ft


Tömör borovi fenyőből. Színválaszték: Natúr lakkozott, vörösfenyő, antik, dió, capuccino, fehér,rózsaszín,sárga, piros,kék, zöld vagy ezek kombinációja A színezett bútorok felárasak! A színezések feláráról érdeklődjön az üzletünkben!
Ár: 13 000 Ft

Vastag borovi fenyő, többfunkciós íróasztal, rátét polccal,görgős fiókokkal. Egyedi megrendelés szerinti méretekben is elkészítjük, Több színben is készítjük! Kéjen árajánlatot!
Ár: 89 000 Ft


 
© Északi Fenyő Kft