Fenyő Tálaló

Nappaliban, étkezőben, akár konyhában jól mutat egy szépen elkészített fenyőtálaló.
A hozzá illő fenyő étkezőasztal, fenyőétkező szék, akár egy fenyő sarokpad kellemes környezetet biztosit.

Tálalók többségében egyedi méretben és kialakításban készülnek.
A felhasznált anyag mindig minőségi borovi fenyő.
Kívánság szerint a frontfelületeket csomómentes anyagból készítjük.
A felületkezelés, natúr lakk, színezett pác, viasz vagy bió-olaj.

A fenyő, mint természetes bútoralapanyag, a feldolgozás után is tovább”él”, lélegzik. Beállítja a gyerekszoba páratartalmát, megköti a porszemcséket.

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol!
Hívja
0036 70 377 8694
telefonszámot!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Tervezze meg és állítsa össze étkezőjét hangulatos fenyőbútorainkból!


Egyedi megrendelés alapján. Tömör borovi fenyő. Minőségi fióksínek. Választható színezett üvege. Natúr lakkozott vagy színezett felülettel. Kettő vagy négy ajtós változatban is készül! Kérjen árajánlatot!

Egyedi megrendelés alapján. Tömör borovi fenyő. Minőségi fióksínek. Választható színezett üvege. Natúr lakkozott vagy színezett felülettel.


Tömör borovi fenyő. Praktikus, szép bútor a konyhába, étkezőbe. Egyben szerelten 2 csomagban szállítjuk. Színez egyedi árajánlat alapján!

Tömör borovi fenyő, belül.nagy rakodótérrel  Praktikus, szép bútor a konyhába, étkezőbe. Egyben szerelten 2 csomagban szállítjuk Egyedi árajánlat alapján más méretben és színben is elkészítjük!


Tömör borovi fenyő. Belül. Praktikus, szép bútor a konyhába, étkezőbe. Egyben szerelten 2 csomagban szállítjuk Színezés egyedi árajánlat alapján!

Szép és parktikus.Csomómentes frontok, profi kidolgozás! A Polli bútorcsalád a bútorkészítés prémium kategóriájába tartozik. Belső elrendezése igény szerint változtatható. A család 2-3 aljtős szekrényből, vitrines szekrényből, komódokból, éjjeliszekrényből,íróasztalból, egy és kétszemélyes ágyból áll. Az ágyak mérete 90*200,160*200, 180*200. Az üveges ajtók opál-üveggel készülnek, igény szeri...


Az itt látható kép az általunk, egyedi megrendelés alapján készített tálaló-szekrényt ábrázolja. Küldje el Ön is az elképzelését és mi megvalósítjuk! Természetet visszük az otthonába!

Egyedi megrendelés alapján. Tömör borovi fenyő. Fa- vagy fémsínes fiókok. Natúr lakkozott vagy színezett felülettel. Kettő, három vagy négy ajtós változatban is készül! Kérjen árajánlatot! Ajánlott méretek:: 200*100*54/38 cm 200*150*54/38 cm 200*190*54/38 cm Egyedi méretekben is elkészítjük. Kérjen árajánlatot az info@1001fenyobutor.hu címen!


 
© Északi Fenyő Kft