Fenyő Tálaló

Nappaliban, étkezőben, akár konyhában jól mutat egy szépen elkészített fenyőtálaló.
A hozzá illő fenyő étkezőasztal, fenyőétkező szék, akár egy fenyő sarokpad kellemes környezetet biztosit.

Tálalók többségében egyedi méretben és kialakításban készülnek.
A felhasznált anyag mindig minőségi borovi fenyő.
Kívánság szerint a frontfelületeket csomómentes anyagból készítjük.
A felületkezelés, natúr lakk, színezett pác, viasz vagy bió-olaj.

A fenyő, mint természetes bútoralapanyag, a feldolgozás után is tovább”él”, lélegzik. Beállítja a gyerekszoba páratartalmát, megköti a porszemcséket.

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol!
Hívja
0036 70 377 8694
telefonszámot!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Tervezze meg és állítsa össze étkezőjét hangulatos fenyőbútorainkból!

Egyedi megrendelés alapján. Tömör borovi fenyő. Minőségi fióksínek. Választható színezett üvege. Natúr lakkozott vagy színezett felülettel. Kettő vagy négy ajtós változatban is készül! Kérjen árajánlatot!


Egyedi megrendelés alapján. Tömör borovi fenyő. Minőségi fióksínek. Választható színezett üvege. Natúr lakkozott vagy színezett felülettel.

Tömör borovi fenyő. Praktikus, szép bútor a konyhába, étkezőbe. Egyben szerelten 2 csomagban szállítjuk. Színez egyedi árajánlat alapján!
Ár: 163 000 Ft


Tömör borovi fenyő, belül.nagy rakodótérrel  Praktikus, szép bútor a konyhába, étkezőbe. Egyben szerelten 2 csomagban szállítjuk Egyedi árajánlat alapján más méretben és színben is elkészítjük!
Ár: 197 000 Ft

Tömör borovi fenyő. Belül. Praktikus, szép bútor a konyhába, étkezőbe. Egyben szerelten 2 csomagban szállítjuk Színezés egyedi árajánlat alapján!
Ár: 191 000 Ft


Szép és parktikus.Csomómentes frontok, profi kidolgozás! A Polli bútorcsalád a bútorkészítés prémium kategóriájába tartozik. Belső elrendezése igény szerint változtatható. A család 2-3 aljtős szekrényből, vitrines szekrényből, komódokból, éjjeliszekrényből,íróasztalból, egy és kétszemélyes ágyból áll. Az ágyak mérete 90*200,160*200, 180*200. Az üveges ajtók opál-üveggel készülnek, igény szeri...
Ár: 390 000 Ft

Az itt látható kép az általunk, egyedi megrendelés alapján készített tálaló-szekrényt ábrázolja. Küldje el Ön is az elképzelését és mi megvalósítjuk! Természetet visszük az otthonába!


Egyedi megrendelés alapján. Tömör borovi fenyő. Fa- vagy fémsínes fiókok. Natúr lakkozott vagy színezett felülettel. Kettő, három vagy négy ajtós változatban is készül! Kérjen árajánlatot! Ajánlott méretek:: 200*100*54/38 cm 200*150*54/38 cm 200*190*54/38 cm Egyedi méretekben is elkészítjük. Kérjen árajánlatot az info@1001fenyobutor.hu címen!

Tömör borovi- vagy lucfenyőből egyedileg készített tálalószekrény. Teljes kihúzású, minőségi fióksínekkel. A fiókokban kivehető fiókosztók. Az ajtós részben polclappal, választható fogantyúkkal. Mérete: 210x150x55/38 cm Más méretben és tetszőleges színben is elkészítjük, akár keményfából is! Ha kéri a frontrészt csomómentes fenyőből is legyártjuk! Kérjen ajánlatot az  ...


 
© Északi Fenyő Kft