Fenyő pad

A fenyő pad az étkező dísze. A tágas hely kihasználása az étkezőben, vagy a szűk konyhában, praktikus, szép fenyő, vagy kárpitozott paddal, hozzáillő székekkel, nyitható- vagy fix asztallal minden háziasszony vágya.

A rusztikus pad a kert, előszoba, veranda dísze, otthonossá varázsolja a teret.

A sarokpadok méretre készülnek, így pontosan illeszkednek a konyha, étkező falfelületeihez.

Az egyes sarokpad ülőlapját és háttámláját, igény szerint kárpitozással is ellátjuk.
A padok ülőlapja alatt tágas rakódó tér alakítható ki.

A felhasznált anyag: tömött szálú borovi fenyő, amit natúr lakkal, vagy színezett páccal felületkezelünk.

A sorolható padjaink alkalmasak öltözők, óvodák, étkezők, borászatok, pince éttermek berendezésre. Egyedi méretek elkészítésére is vállalkozunk!

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol!
Tárcsázza a 0036 70 377 8694 telefonszámot!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Tömör borovi fenyőből készül. Csak megrendelésre gyártjuk! Mértek: 85*130*45 cm Anyagvastagság -lábak 32 mm -háttámla: 25 mm -ajtók: 20 mm Egyedi méretben is elkészítjük. Az árról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!


Rusztikus ládás pad, 140cm és 160cm ülőfelülettel. Hangulatossá teszi otthonát. Egyedi gyártásban, árajánlat alapján! Érdeklődjön  e-mail-ben.

Rusztrikus, egyedi gyártású pad, öregbített, Mindegyik darab egyedi, megismételhetetlen. Étkezőbe, tornácra. Két személynek kényelmes! A lakás dísze! Egyedi gyártásban, árajánlat alapján! Érdeklődjön  e-mail-ben.


Tömör Fenyő! Egyedi méretben és kialakításban! Adja meg a méretet és mi elkészítjük! Az ülések felhajthatók,alattuk nagy pakolótér. Kérjen árajánlatot! 1001fenyobutor@gmail.com

Róma Tömör Fenyő Sarokpad Csak megrendelésre gyártjuk! Egyedi méretek megadása és színválasztás is lehetséges! Alapméret: 85*150*190*45 cm Anyagvastagság - lábak 32 mm - háttámla: 25 mm - ajtók: 20 mm Az árról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen! A tárlórész lehet ajtós fiókos, vagy nyitható ülőlappal. Kérjen árajánlatot!


Hangulatos étkező . Idea sarokpad garnitúra. A garnitúrába tartozik a pad, az asztal, a két székkel. A pad nyitható pakolós résszel készül Csak rendelésre! Árajánlat alapján! Szállítási idő 4-6 hét

Csak egyedi megrendelére! Adja meg a méretet és mi, külön árajánlat alapján, elkészítjük! Az ülések felhajthatók,alattuk nagy rakodótér.


Egyedi gyártású sarokpad, nyitható ülőlappal.. Háttámla magassága, 95 cm Ülőmagasság,45 cm Mélység, 52 cm A méretek és szín egyedi igények szerint változtathatók! Kérjen tájékoztatást az :info@1001fenyőbútor.hu e-mail címen!

Borovi fenyő. Erős robosztus kivitel. Impozáns méretek! Egybe szerelve szállítjuk!


 
© Északi Fenyő Kft