Fenyő étkezőasztal

Az étkezőasztalok tömör borovi fenyőből készülnek. Felületkezelésük natúrlakk, színezett pác, viaszolt vagy bio-olaj.

Az étkező asztalok asztallapjai lehetnek fix méretűek, nyithatóak, vagy pótlappal bővíthetőek.
Az étkezőasztal hagyományos négylábú megoldása mellett szállítunk középlábas kialakítású asztalokat is! 
A lábtávolságokat az étkezőasztalnál, kívánsága szerint, úgy állítjuk be, hogy az étkezőszékek az asztallábak közé betolhatóak legyenek!

Ha kínálatunkban nem talál megfelelő méretű, formájú fenyő étkezőasztalt, egyedi méretben, formában, színben is legyártjuk!

A fenyőbútor a lakás összes helyiségében kellemes, egészséges környezetet biztosit!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol.
Hívja:
0036 70 377 8694
telefonszámot!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

Tisztelt Vásárlóink! Az üzemünk dolgozik. Várjuk egyedi megrendeléseiket is.Az elkészült bútorokat csekély összegért, vagy esetenként akár díjmentesen is. házig szállítjuk.! Információ, árajánlatkérés az alábbi email címen: 1001fenyobutor@gmail.com Telefonon is állok rendelkezésükre! Üdvözlettel Szántó Róbert www.1001fenyobutor.hu www.jomodmatrac.hu 70 377 8692

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!


Egyedi elképzelését beárazzuk,. Ha megfelel ajánlatunk legyártjuk. Küldje el a méreteket és a kívánt színt az info@1001fenyobutor.hu e-mail címre.

Gyönyörű kivitelű, robosztus tömör fenyő, nyitható étkezőasztal, többféle színben. A tetőlap vetemedésmentes hossz-toldott anyagból! Mérete: 76x170/220x90 cm


Nyitható. A pótlap az asztallap kivehető. Tömör borovi fenyő. Eredeti méret: átmérő 110 cm, de igény szerint más méretben és keményfából is elkészítjük. A pótlap szélessége maximum 40 cm! Natúr lakkozott felület mellett, kívánság szerint, színezzük is.

Egyedi gyártású tömör fenyő,nyitjtó étkező asztal, több szinben is! Adja meg a kívánt méretet, adunk rá gyártási ajánlatot! Gyártási ideje 4-6 hét Kérjen árajánlatot itt: info@1001fenyobutor.hu  


Azoknak, akik szeretik a nem mindennapi dolgokat! Tömör borovi fenyő! Magas minőségű kézi gyártás! Felület bio olajozással, vagy natúr lakkozással. Egy 40 cm széles pótlappal bővíthető Egybe szerelve szállítjuk! Egyedi méretben és színben is elkészítjük. A színezés feláras! Kérjen árajánlatot! Ennek az asztalnak a lapja, a vetemedések elkerülése és az egyöntetű felület biztosítása érd...

Tömör borovi fenyőből készült, nyitható étkezőasztal. Kizárólag egyedi megrendelés alapján készül. Alapméret: 76x120/160x80 cm Anyagvastagság 4 cm. Egyedi méretek megadása és színválasztás is lehetséges. Kérjen ajánlatot az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!


Kis konyhák, étkezők hasznos bútordarabja! Az asztallap nyitásával és elfordításával 4 személynek kényelmes asztalt kapunk. Tömör borovi fenyő! Új termék!

Tömör Borovi fenyő! Stabíl szerkezet, szép megmunkálás! Felbillenthető pótlappal bővíthető. Lapra szerelten szállítjuk.


 
© Északi Fenyő Kft