Fenyő étkezőasztal

Az étkezőasztalok tömör borovi fenyőből készülnek. Felületkezelésük natúrlakk, színezett pác, viaszolt vagy bio-olaj.

Az étkező asztalok asztallapjai lehetnek fix méretűek, nyithatóak, vagy pótlappal bővíthetőek.
Az étkezőasztal hagyományos négylábú megoldása mellett szállítunk középlábas kialakítású asztalokat is! 
A lábtávolságokat az étkezőasztalnál, kívánsága szerint, úgy állítjuk be, hogy az étkezőszékek az asztallábak közé betolhatóak legyenek!

Ha kínálatunkban nem talál megfelelő méretű, formájú fenyő étkezőasztalt, egyedi méretben, formában, színben is legyártjuk!

A fenyőbútor a lakás összes helyiségében kellemes, egészséges környezetet biztosit!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol.
Hívja:
0036 70 377 8694
telefonszámot!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

Tisztelt Vásárlóink! Az üzemünk dolgozik. Várjuk egyedi megrendeléseiket is.Az elkészült bútorokat csekély összegért, vagy esetenként akár díjmentesen is. házig szállítjuk.! Információ, árajánlatkérés az alábbi email címen: 1001fenyobutor@gmail.com Telefonon is állok rendelkezésükre! Üdvözlettel Szántó Róbert www.1001fenyobutor.hu www.jomodmatrac.hu 70 377 8692

Egyedi elképzelését beárazzuk,. Ha megfelel ajánlatunk legyártjuk. Küldje el a méreteket és a kívánt színt az info@1001fenyobutor.hu e-mail címre.


Gyönyörű kivitelű, robosztus tömörfenyő, nyitható étkezőasztal, többféle színben. A tetőlap vetemedésmentes hossztoldott anyagból! Mérete: 76x170/220x90 cm
Ár: 119 000 Ft

Nyitható. A pótlap az asztallap kivehető. Tömör borovi fenyő. Eredeti méret: átmérő 110 cm, de igény szerint más méretben és keményfából is elkészítjük. A pótlap szélessége maximum 40 cm! Natúr lakkozott felület mellett, kívánság szerint, színezzük is. Kérjen ajánlatot!
Ár: 135 000 Ft


Azoknak, akik szeretik a nem mindennapi dolgokat! Tömör borovi fenyő! Magas minőségű kézi gyártás! Felület bio olajozással, vagy natúr lakkozással. Egy 40 cm széles pótlappal bővíthető Egybe szerelve szállítjuk! Egyedi méretben és színben is elkészítjük. A színezés feláras! Kérjen árajánlatot! Ennek az asztalnak a lapja, a vetemedések elkerülése és az egyöntetű felület biztosítása érd...
Ár: 169 000 Ft

Nagyobbítható étkezőasztal, több méretben készül Tömör borovi fenyő, vagy választás szerint, az asztallap vastag fenyőfurnérral borítva! Figyelem:! A megadott alábbi árak a tömörfenyő asztallappal készült asztalokra vonatkoznak! A művesebb, furnérozott asztallap esetén árajánlatot adunk! A felhasznált furnér vastagfurnér. Csiszolható! Egységesebb felület, nincs csomó, az asztallap külső h...
Ár: 93 000 Ft


Kis konyhák, étkezők hasznos bútordarabja! Az asztallap nyitásával és elfordításával 4 személynek kényelmes asztalt kapunk. Tömör borovi fenyő! Új termék!
Ár: 65 000 Ft

Tömör Borovi fenyő! Stabíl szerkezet, szép megmunkálás! Felbillenthető pótlappal bővíthető. Lapra szerelten szállítjuk.
Ár: 95 000 Ft


Minden kéznél van, mint régen! Tömörfenyő étkezőasztal, fiókkal beépített gyúródeszkával. Élek szépen lekerekítve. Több színben, és méretben rendelhető! Árakról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!
Ár: 89 000 Ft

Szép vonalú tömör fenyő étkezőasztal! .Élek körben profilozva. Több színben, és méretben, valamint bővíthető kivitelben is rendelhető! Kérjen árajánlatot az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen! Ennek az asztalnak a lapja, a vetemedések elkerülése és az egyöntetű felület biztosítása érdekében vastag furnérral (1,5 mm) fedett MDF lapból készül.
Ár: 159 000 Ft


 
© Északi Fenyő Kft