Fenyő étkezőasztal

Az étkezőasztalok tömör borovi fenyőből készülnek. Felületkezelésük natúrlakk, színezett pác, viaszolt vagy bio-olaj.

Az étkező asztalok asztallapjai lehetnek fix méretűek, nyithatóak, vagy pótlappal bővíthetőek.
Az étkezőasztal hagyományos négylábú megoldása mellett szállítunk középlábas kialakítású asztalokat is! 
A lábtávolságokat az étkezőasztalnál, kívánsága szerint, úgy állítjuk be, hogy az étkezőszékek az asztallábak közé betolhatóak legyenek!

Ha kínálatunkban nem talál megfelelő méretű, formájú fenyő étkezőasztalt, egyedi méretben, formában, színben is legyártjuk!

A fenyőbútor a lakás összes helyiségében kellemes, egészséges környezetet biztosit!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol.
Hívja:
0036 70 377 8694
telefonszámot!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

Egyedi elképzelését beárazzuk,. Ha megfelel ajánlatunk legyártjuk. Küldje el a méreteket és a kívánt színt az info@1001fenyobutor.hu e-mail címre.

Nyitható. A pótlap az asztallap alá bebillenthető. Tömör Borovi fenyő. Eredeti méret: átmérő 110 cm, de igény szerint más méretben és keményfából is elkészítjük. Natúr lakkozott felület mellett, kívánság szerint, színezzük is.  A megadott ár a natúr lakkozott felületre vonatkozik.
Ár: 139 900 Ft


Azoknak, akik szeretik a nem mindennapi dolgokat! Tömör borovi fenyő! Magas minőségű kézi gyártás! Felület bio olajozással, vagy natúr lakkozással. Egy 40 cm széles pótlappal bővíthető Egybe szerelve szállítjuk! Egyedi méretben és színben is elkészítjük. A színezés feláras! Kérjen árajánlatot!
Ár: 155 000 Ft

Nagyobbítható étkezőasztal, több méretben készül Tömör borovi fenyő!
Ár: 75 500 Ft


Kis konyhák, étkezők hasznos bútordarabja! Az asztallap nyitásával és elfordításával 4 személynek kényelmes asztalt kapunk. Tömör borovi fenyő! Új termék!
Ár: 59 900 Ft

Borovi fenyő. Erős robosztus kivitel. Impozáns méretek! Hangulatos étkezésekhez az egész családnak!
Ár: 75 900 Ft


Tömör Borovi fenyő! Stabíl szerkezet, szép megmunkálás! Felbillenthető pótlappal bővíthető. Lapra szerelten szállítjuk.
Ár: 85 000 Ft

Minden kéznél van, mint régen! Tömörfenyő étkezőasztal, fiókkal beépített gyúródeszkával. Élek szépen lekerekítve. Több színben, és méretben rendelhető! Árakról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!
Ár: 89 000 Ft


Szép vonalú tömör fenyő étkezőasztal! .Élek körben profilozva. Több színben, és méretben, valamint bővíthető kivitelben is rendelhető! Kérjen árajánlatot az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!
Ár: 149 000 Ft

Az Ön által megadott méretben és formában legyártjuk étkező asztalát. Tömör borovi fenyő. Stabil szerkezet. Szép megmunkálás. Adja meg a méretet és kérjen árajánlatot: info@1001fenyobutor.hu Széria méretek: 75*80*80   cm  Ára natúr lakkozott felülettel: 44 500 Ft 75*80*100 cm  Ára natúr lakkozott felülettel: 47 900 Ft 75*80*120 cm  Ára natúr lakkozott felület...
Ár: 44 500 Ft


 
© Északi Fenyő Kft