Fenyő étkezőgarnitúra

A fenyőbútor a természetet viszi otthonába!

A fenyőfából készült bútorok az étkezőben egészséges környezetet biztosítanak.

A fenyő, mint természetes bútoralapanyag, a feldolgozás után is tovább”él”, lélegzik. Beállítja a lakás páratartalmát, megköti a porszemcséket.

Az általunk használt felületkezelő anyagok és az alkalmazott UV kikeményítésű technológia megtartja a fenyőbútor természetes illatát, nincs káros kipárolgás.

Étkezőbe a fenyőfából készült bútorok: fenyő székek, fenyő tálalószekrények, fenyő étkezőasztalok, különböző kialakítású és méretű fenyőkomódok, fenyő padok nagy választékából választhat.

A fenyő étkezőbútorok egyedi, méretre gyártását is vállaljuk.
Az Ön kívánsága szerint az étkező bútorainkat színezett felülettel is elkészítjük.

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol!
Tárcsázza a 0036 70 377 8694 telefonszámot!

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Tervezze meg étkezője színeit!


Rendezze be konyháját, étkezőjét, szobáját gyönyörű, méhviasszal kezelt bútorokkal! Különös hangulat, természetközeli életérzés! Akár egy -egy rusztikus bútordarab is feldobhatja lakása hangulatát.

Egyedi gyártású étkező! Elemenként is rendelhető! Méretek igény szerint váloztathatók! Kérjen árajánlatot az info@1001fenyobutor.hu e-mail  címen


Nincs ötlete? Segítséget szeretne a tervezéshez? Szeretne a választás előtt valakivel konzultálni? Keres egy megbízható gyártót?

Tervezze meg étkezőjének színeit!


Egyedi gyártású tömör fenyő.. Csak rendelésre! A méretek egyedi igények szerint változtathatók. Érdeklődjön üzleteinkben!

Hasznos kiegészítője lehet egy hangulatos pincének, de ha Önnek éppen ilyen nincs, akkor is örömét lelheti ebben az igazán masszív felépítésű, pácolt összeállításban. Ajánljuk ebédlőbe, társas összejövetelekre. Használatakor nyolc ember is kényelmesen elfér körülötte. (A hajnalig tartó borozgatásoknál nem kell attól tartania, hogy az asztalra billenő fejű vendége esetleg elrepeszti az asztal lapjá...


 
© Északi Fenyő Kft