Fenyő szekrénysor

A fenyőfából készült bútorok a nappaliba egészséges környezetet biztosítanak.

A fenyő, mint természetes bútoralapanyag, a feldolgozás után is tovább”él”, lélegzik. Beállítja a hálószoba páratartalmát, megköti a porszemcséket.

Az általunk használt felületkezelő anyagok és az alkalmazott UV kikeményítésű technológia megtartja a fenyőbútor természetes illatát.

A fenyőbútor a természetet viszi otthonába!

Nappaliba fenyő vitrinek, garnitúrák, fenyő szekrények, komódok, nyitott-és kombinált polcok széles választékát kiháljuk.

A fenyő nappali szobabútorok egyedi gyártását is vállaljuk.
Az Ön kívánsága szerint a nappali szobabútorainkat színezett felülettel is elkészítjük.

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol!
Hívja
0036 70 377 8694
telefonszámot!


Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Itt láthatja, hogy a Claudia bútorcsalád elemeiből szinte korlátlan lehetőség nyílik nappali szobák berendezésére is! A natúr lakkozott felületkezelés mellett 16 féle színben és ezek kombinációjában is elkészítjük a kívánt összeállítást. Hívjon bennünket +36 70 3778694, vagy küldjön e-mailt az info@1001fenyobutor.hu címre. A személyzet szívesen áll információkkal a rendelkezésére! ...


ATHENE nappali sort egyedi gyártásban, a vevő által megadott méretekben és színben készítjük. Készülhet: Borovi fenyőből, Bükkből Az elemek külön is rendelhetők! Kérjen árajánlatot az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen.

HENNING 1 nappali sor Egy stílusos nappali bútor. A bútor elemei tetszőleges sorrendben állíthatók össze, így a magas elemek elhelyezkedése a képen látható kialakítástól eltérő is lehet. Az egyes elemeket külön-külön is megvásárolhatják! Az elemek egyben szerelten kerülnek szállításra! Rendelhető színezett (pácos) kivitelben is! . Kérjen egyedi árajánlatot!


Egy stílusos nappali bútor. A bútor elemei tetszőleges sorrendben állíthatók össze, így a magas elemek elhelyezkedése a képen látható kialakítástól eltérő is lehet. Az egyes elemeket külön-külön is megvásárolhatják! Az elemek egyben szerelten kerülnek szállításra! Rendelhető színezett (pácos) kivitelben is! . Kérjen egyedi árajánlatot!

Az itt látható kép az általunk, egyedi megrendelés alapján készített fenyőbútorokat ábrázolja. Küldje el Ön is az elképzelését és mi megvalósítjuk! Természetet visszük az otthonába!


Az itt látható kép az általunk, egyedi megrendelés alapján készített tálaló-szekrényt ábrázolja. Küldje el Ön is az elképzelését és mi megvalósítjuk! Természetet visszük az otthonába!

Az itt látható kép az általunk, egyedi megrendelés alapján készített tálaló-szekrényt ábrázolja. Küldje el Ön is az elképzelését és mi megvalósítjuk! Természetet visszük az otthonába!


Flexibilisen, az Ön igényei szerint összeállítható! Több színben is rendelhető! Érdeklődjön az üzleteinkben!

 
© Északi Fenyő Kft