Fotel Kanapé

Nyitható és több funkciós kanapék, fotelek fenyőfából, választható szövettel, egyedülálló kínálata!

Minden típus tömör fenyőfából készül. A felületkezelésük a natúr lakkozott kiviteltől a színezett pácolásig, a vevők legmagasabb igényeit is kielégítik.

A többfunkciós kanapéink dán design szerint készülnek. A modern, fiatalos, minimál stílusban berendezett lakások szép és praktikus kiegészítője.

A fenyővázas fotelok, kihúzható, bővíthető kanapék széles szövetválasztékkal készülnek. Ezeket a bútorokat hozott anyagból is elkészítjük!

A fenyő kanapék, fotelek nem csak hangulatos otthont, hanem egészséges környezetet is biztosit!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol a
0036 70 377 8694 telefonszámon!


Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Új fejlesztés! Minden alkatrésze tömör borovi fenyő! Erős, szép vonalú. Ágyneműtartó is tartozik hozzá! Könnyen szerelhető. Választható szövettel. A képen látható fotelágy mérete: 75x130x200 cm nyitott állapotban. A teljes szélesség = fekvőfelület+ 7 cm A szélességi méret egyedi igények szerint változtatható. Kérjen árajánlatot info@1001fenyobutor.hu A szövetválasztékról és matrac...


Nyitható kanapé ágyneműtartó fiókkal, kárpitozással, 2 db diszpárnával. Nyitott állapotban a fekvő felület mérete 140*200  cm Az ágyneműtartó fiók helyett, kihúzható  vendégágy is rendelhető! Ennek ára: 40 000 Ft natúr lakkozott kivitelben A gyári szöveteken felül nagy választákot kínálunk az üzletünkben! Hozott szövetből is elkészítjük! Anyagszükséglet: 5,5 m 140 cm széles...
Ár: 91 000 Ft

Praktikus nyitható kanapé, görgős ágyneműtartóval,, választható szövettel!  Csak egyedi gyártásban árajánlat alapján!  Tömör borovi fenyő!


 
© Északi Fenyő Kft