Fenyő tükör

Fenyő fali tükör, fésülködő tükör, egyedi elképzelés szerint is!

Ha nem talál kínálatunkban megfelelő fenyő tükröt, azt az Ön kívánsága szerinti méretben, színben legyártjuk.


Fenyő tükörkereteket, fésülködőasztalokat a hideg éghajlaton lassan növő, borovi fenyőből gyártjuk. A gyártáskor használt felületkezelő anyagaink kipárolgásmentesek!

A bútorok frontfelületét, kívánság szerint, csomómentes anyagból is elkészítjük.

Figyelje akciós kínálatunkat! A cipős- és előszobaszekrények egyes típusaira visszatérően akciókat kínálunk!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet!
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol a
0036 70 377 8694 telefonszámon!

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Egyedi méretben és színben vállalunk előszoba tükrök gyártását Írja meg elképzelését, a kívánt méretet és színt az info@1001fenyobutor.hu e-mail címre. Beárazzuk és ha tetszik az ajánlatunk legyártjuk!


Tömör borovi fenyőből 3 cm vastag anyagból készül. Csak megrendelésre gyártjuk! Mértek:96*63*3 cm Egyedi méretben is elkészítjük. Az árról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!

Fésülködő asztal, egy nagy és két kis fiókkal, ülőkével. Lányoknak, asszonyoknak! A tükör mindig igazat mond: Az a legszebb, aki előtte ül! Tömör fenyő.


Rusztikus szép tükör. Méretek:100*77,5 cm Egyedi gyártásban, árajánlat alapján! Kérjen árajánlatot itt: 1001fenyobutor@gmail.com

Claudia tükör erős, tömör, borovi fenyő keretben, íves sarkokkal és lekerekítésekkel.


Claudia tükör erős fa keretbe, íves sarkokkal és lekerekítésekkel.

Keskeny magas tükör, borovi fenyő,, enyhén ívesre csiszolt kerettel. Kérjen árajánlatot! 1001fenyobutor@gmail.com


Borovi fenyő. Válassza hozzá a Vanessza bútorcsalád többi tagját (Ágyak, polcok, szekrények, komódok, íróasztalok) Kérjen árajánlatot itt: 1001fenyobutor@gmail.com

 
© Északi Fenyő Kft