Fenyő cipősszekrény

Az előszobában hasznos bútor az utcai ruhákat, cipőket elnyelő előszobaszekrény, cipőszekrény.

A praktikus belső elrendezés, külső megjelenés, a minőség, méret, a használhatóság, a tartósság egyaránt fontos a cipős szekrény kiválasztásánál. Mi ebben segítünk!

Ha nem talál kínálatunkban megfelelő cipős-vagy előszobaszekrényt, az Ön kívánsága szerinti méretben, színben legyártjuk.


Fenyő cipősszekrények gyártásánál tömött szálú, a hideg éghajlaton lassan növő, borovi fenyőt használunk.

A szekrények frontfelületét, kívánság szerint, csomómentes anyagból is elkészítjük.

A gyártáskor használt felületkezelő anyagaink kipárolgásmentesek!

Figyelje akciós kínálatunkat! A cipős- és előszobaszekrények egyes típusaira visszatérően akciókat kínálunk!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet!
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol a
0036 70 377 8694 telefonszámon!

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Egyszerűen és gyorsan berendezheti előszobáját Válasszon a Claudia, Vanessa, vagy a Éva fantázia nevű bútorainkból. A natúr lakkozott felület mellett már 16 különbző színben is rövid határidővel  szállítjuk a kiválasztott bútorokat. Írja meg az elképzelését, kérjen tájékoztatást az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen.


Tömör borovi fenyőből készült szép vonalú szekrény. Csak megrendelésre gyártjuk! Mértek:198*67*30 ( Falhoz kell rögzíteni!) Egyedi méretben és tükör nélkül is elkészítjük. Az árról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!

Billenőajtós cipős szekrény többféle méretben!. Az egymás mögötti tárolórekeszek meglepően sok cipőt képesek elnyelni.


Juhos billenőajtós cipős szekrény. Az ajtók betétesek és profilozottak a felső lap profilozott. Az ajtón belül a polcköz állítható. Gyárilag összeállított. Kérjen árajánlatot! (1001fenyobutor@gmail.com)

Praktikus, tömör borovi fenyőből készült bútordarab. Kis lakások előterébe hasznos. Belépéskor a természet hangulatával fogadja A cipős szekrényhez előszobafalak, komódok, polcok, szekrények kaphatók, amelyek stílusban egységet alkotnak. Méretek: Clau.cipős 60 cm széles 1-es 50x60x35 cm Clau.cipős 60 cm széles 1-es 50x60x25 cm Clau.cipős 85 cm széles 1-es 50x85x35 cm Clau.cipős 85 cm szél...


Praktikus tömör borovi fenyőből készült bútordarab. Kis lakások előterébe hasznos. Belépéskor a természet hangulatával fogadja A cipős szekrényhez előszobafalak komódok, polcok szekrények kaphatók, amelyek stílusban egységet alkotnak. Több színben is rendelhető! Érdeklődjön az üzleteinkben!

Tömör borovi fenyőből. Ajánljuk az ÉVA előszobafalak alá! Színválaszték: natúr lakkozott, cseresznye, antik, dió, capuccino, fehér,rózsaszín,sárga, piros,kék, zöld vagy ezek kombinációja A színezett bútorok felárasak! A színezések feláráról érdeklődjön az üzletünkben! Kérjen árajánlatot! 1001fenyobutor@gmail.com A fiókok fa síneken mozognak.Görgős fiókok felára 900 Ft/ fiók.


Tömör borovi fenyőből. Ajánljuk az ÉVA előszobafalak alá! Színválaszték: natúr lakkozott, cseresznye , antik, dió, capuccino, fehér, rózsaszín,sárga, piros,kék, zöld vagy ezek kombinációja. A színezett bútorok felárasak! A színezések feláráról érdeklődjön az üzletünkben! Kérjen árajánlatot! 1001fenyobutor@gmail.com A fiókok fa síneken mozognak.Görgős fiókok felára 900 Ft/ fiók.

Tömör borovi fenyőből. Ajánljuk az ÉVA előszobafalak alá! Színválaszték: natúr lakkozott, cseresznye, antik, dió, capuccino, fehér,rózsaszín,sárga, piros,kék, zöld vagy ezek kombinációja A színezett bútorok felárasak! Kérjen árajánlatot! 1001fenyobutor@gmail.com


 
© Északi Fenyő Kft