Fenyő előszobafal

Az előszoba méreteihez, kialakításához, színeihez legyártott fenyő előszobafal előszobaszekrény az előszoba dísze.

Ha nem talál kínálatunkban megfelelő fenyő előszobafalat, gardróbot, azt az Ön kívánsága szerinti méretben, színben legyártjuk.

Fenyő előszobafalak, gardróbok gyártásánál tömött szálú, a hideg éghajlaton lassan növő, borovi fenyőt használunk.

A gyártáskor használt felületkezelő anyagaink kipárolgásmentesek!

A bútorok frontfelületét, kívánság szerint, csomómentes anyagból is elkészítjük.

Figyelje akciós kínálatunkat! A cipős- és előszobaszekrények egyes típusaira visszatérően akciókat kínálunk!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet!
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol a
0036 70 377 8694 telefonszámon!


Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek. Sajnos az alapanyagárak olyan gyorsan változnak, hogy a weboldalunkon egyes termékek árváltozását nem mindig tudjuk követni. Kérjen tájékoztató a  1001fenyobutor@gmail.com címen! A lehető legrövidebb időn belül pontos árajánlatot adunk!

Egyedi gyártású előszobabútorok, árajánlat alapján történő gyártását vállaljuk! Felmérés, tervezés, igény szerint 3D rajz, gyártás, szállítás, szerelés. Küldje el elképzelését!


Tömör borovi fenyő, bükk, vagy tölgyfából egyedi megrendelésre készítjük. A felület lehet natúr lakkozott, olajozott, vagy színezett. Alapmérete: -magasság: 200 cm -szélesség: 172,5cm -mélység: 40 cm Egyedi méretben is elkészítjük. Kérjen árajánlatot a info@1001fenyobutor.hu címen!

Tömör borovi fenyő, bükk, vagy tölgyfából egyedi megrendelésre készítjük. A felület lehet natúr lakkozott, olajozott, vagy színezett. Alapmérete: -magasság: 190 cm -szélesség: 127,5 cm -mélység: 40 cm Egyedi méretben is elkészítjük. Kérjen árajánlatot a info@1001fenyobutor.hu címen!


Tömör borovi fenyőből készül. Csak megrendelésre gyártjuk! Mértek: 192*110*40 Egyedi méretben is elkészítjük. Kérjen árajánlatot!

Tömör borovi fenyőből készül. Csak megrendelésre gyártjuk! Mértek: 192*136*40 Egyedi méretben is elkészítjük. Kérjen árajánlatot!


Tömör borovi fenyőből készül. Csak megrendelésre gyártjuk! Mértek: 85*130*45 cm Anyagvastagság : -lábak 32 mm -háttámla: 25 mm -ajtók: 20 mm: Egyedi méretben is elkészítjük. Az árról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!

Új design! Tömör borovi fenyő. Válassza hozzá a Szilaj bútorcsalád több tagját. Tökéletes választás! A"Szilaj" bútorcsalád háromféle színben! Színválaszték: dió, fehér,csoki barna A fogantyúkat is választhatja! Mérete: magasság 160 cm x szélesség 120 cm Egybeszerelten szállítjuk! Egyedi méretekben is elkészítjük!


Tömör borovi fenyőből készül. Csak megrendelésre gyártjuk! Mértek: Előszobafal 120*62*30 cm Tükör 120*50 *2,5cm Cipős 65*110*40 cm (Oldalnyílós 2 ajtós változatban is kérheti) Egyedi méretben is elkészítjük. Árakról érdeklődjön az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen!

Tömör borovi fenyőből készült. A Claudia bútorcsalád része Többféle szekrényt, komódot, polcot, ágyat, kisbútort vehet hozzá.


 
© Északi Fenyő Kft