Fenyő éjjeliszekrény

A hálószoba, a fenyő ágyak praktikus kiegészítője a fenyő éjjeliszekrény.

Fenyő éjjelik, kiváló minőségű, tömött szálú, borovi fenyőből készülnek.

Az általunk használt felületkezelő anyagok és az alkalmazott UV kikeményítésű technológia megtartja a fenyőbútor természetes illatát. Nincs oldószer kipárolgás!

Ha jó minőségű, szép, tartós, illatos fenyő éjjeliszekrény a kívánsága, akkor azt az 1001 Fenyőbútor szállítja Önnek!

A fenyő éjjeliszekrények, az Ön kívánsága szerint, méretre és színezett kivitelben is készülnek!

Az 1001 fenyőbútor az éjjeliszekrények egyes típusaira folyamatos akciókat kínál!


E-maIlon keresztül is rendelhet!
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol a
0036 70 377 8694 telefonszámon!
Új design! Tömör borovi fenyő. Válassza hozzá a Szilaj bútorcsalád több tagját. Tökéletes választás! A"Szilaj" bútorcsalád háromféle színben! Egyedi árajánlat alapján! Színválaszték: dió, fehér,csoki barna A fogantyúkat is választhatja! Mérete: magasság 52 cm x szélesség 57 cm x mélység 36 cm Egybeszerelten szállítjuk!

Tömör borovi fenyő. A fiók fémgörgős. Az ajtó mögött 1 polclap. Az ajtó nyitási iránya jobbos vagy balos. A vevő álal megadható! Választható színezéssel. A képen látható éjjeli biopin keményolajjal kezelt. Előtte barnítva. Gyártási ár: árajánlat alapján!


Tömör borovi fenyő éjjeliszekrény 1 fiókkal. Méret:48x43x37 cm Kérjen árajánlatot a 1001fenyobutor@gmail.com címen.

Tömör borovi fenyőből készült, görgős fiókokkal. Claudia bútorcsalád része! Ezt az éjjelit összeszerelt állapotba adjuk. Az ajtó nyitási iránya jobbos vagy balos. A vevő álal megadható! A natúr lakkozott szín mellet még tíz féle páccal és ezek kombinációjával is rendelhető! A színezett bútorok felárasak! Kérjen tájékoztatót az üzleteinkben! Az ajtónyílás jobbos és balos is lehet. R...


Tömör borovi fenyőből készült, görgős fiókokkal. Claudia bútorcsalád része! Ezt az éjjelit összeszerelt állapotba adjuk. Az ajtó nyitási iránya jobbos vagy balos. A vevő álal megadható!Az ajtónyílás jobbos és balos is lehet. Rendeléskor a nyitásirányt meg kell

Tömör borovi fenyőből készült, görgős fiókokkal. Claudia bútorcsalád része! Ezt az éjjelit összeszerelt állapotba adjuk. A natúr lakkozott szín mellet még tíz féle páccal és ezek kombinációjával is rendelhető! A színezett bútorok felárasak! Kérjen tájékoztatót az üzleteinkben!


Kiváló minőség. Letisztult formák. Keresse hozzá a "Claudia" bútorcsalád elemeit( Ágyak, komódok, szekrények, polcok) Egybe szerelve szállítjuk.

Borovi fenyő. Válassza hozzá a Claudua bútorcsalád többi tagját (Ágyak, polcok, szekrények, komódok)


Kiváló minőség. Letisztult formák. Keresse hozzá a "Claudia" bútorcsalád elemeit( Ágyak, komódok, szekrények, polcok) Egybe szerelve szállítjuk.

Hazai tervezésű, kézi gyártású  bútor. Csak egyedi gyártásban. árajánlat alapján! . Kedvező Szállítási feltételek az ország egész területére! Egybe szerelve,kartonba csomagolva szállítjuk.


 
© Északi Fenyő Kft